Vízhiány 2024. június 10-én és 11-én

Tájékoztatásul közöljük, hogy Aszófő településen

2024. június 10-én és 11-én

8:00 és 17:00 óra között

karbantartási munkák miatt nyomásingadozás, vízhiány és ivóvíz-zavarosodás várható. A vízhiánnyal várhatóan érintett terület: Hunyadi utca, Rákóczi utca, Árpád utca, Kossuth utca, Balaton utca, Petőfi utca, Köbölkúti utca, Új utca, Rizling utca, Vadvirág utca, Öreghegyi utca.

 

DRV

Társaságunk az előre tervezett karbantartási tevékenységeket minden esetben igyekszik munkanapokon, munkaidőben, a meghirdetett időszakban és területre vonatkozóan elvégezni. Mivel azonban a munkálatok megkezdésének időpontját és azok időtartamát több tényező is befolyásolhatja – például nem várt műszaki problémák, meghibásodások, áramszünet vagy a tervezett karbantartással egy időben fellépő, azonnali beavatkozást igénylő csőtörések –, így a tervezett karbantartások időtartama megnövekedhet, a munkálatok akár más napra is átütemeződhetnek, illetve az érintett utcák köre is módosulhat. Kollégáink mindent megtesznek a vízszolgáltatás mielőbbi helyreállítása érdekében.

A vízhiányról szóló hirdetésünket megjelentetjük honlapunkon, Facebook-oldalunkon és a helyi megyei napilapban.

A kényelmetlenségekért kérjük szíves megértésüket, amelyet ezúton is tisztelettel köszönünk.

További információ a hibafelvevő szolgálatnál kérhető a DRV-infovonalon, a 06 80 240 240-es telefonszám 1-es menüpontjának hívásával.